Sälja butiksinredning för att likvidera aktiebolag

Det går att sälja ny och begagnad butiksinredning och det här kan bli aktuellt när det blir dags att likvidera aktiebolag. Om du vill sälja bolaget för att likvidera det kommer det att bli nödvändigt att sälja av alla tillgångar. Men vad ska du sälja inredningen till bästa pris?

Börja med tidigare kunder

Om tiden är knapp och du vill likvidera aktiebolag snabbast möjligast kanske du har att vinna på att kontakta kunder och erbjuda ett mycket lågt pris för den butiksinredning som du inte har sålt av. När ni redan har samarbetat tidigare är det mycket lättare att visa på ett pris som faktiskt är mycket bra.

När det finns en butik

När det fortfarande finns en butik som är aktiv är det förstås möjligt att erbjuda butiksinredningen till ett riktigt attraktivt pris. Det här kan fungera som en form av lockvara. Kunder som kommer för annat som finns i butiken passar kanske på att köpa hyllor och stolar då du ger ett så attraktivt pris.

Annonser online

Ett annat sätt att sälja lager med butiksinredning och trådhyllor är att använda annonsforum online. Det finns flera kända portaler men också nischade forum där folk som har ett särskilt intresse av inredning möts.

Du kan lägga upp en annons utan att avslöja att du säljer billigare för att du ska likvidera aktiebolag. Det kan faktiskt vara viktigt. Om det är så att du är alldeles i början av din likvidationsprocess kan det ju vara så att du inte vill att ryktet om bolagets nedläggning ska spridas.

Om du bara uttrycker dig på ett smidigt sätt kommer din annons om billig butiksinredning inte att vara en orsak till att folk börjar undra.

6 mar 2021

Välkommen till tradprodukter.n.nu

Vi hoppas du ska tycka denna sida är informativ och inspirerande.

Senaste inlägg

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)