Forshedaverken erbjuder automatik på hög nivå

När Forshedaverken en gång grundades för över 100 år sedan jobbade man knappast med den typ av maskiner som nu finns på företaget. Det familjeägda företaget har drivits av ättlingar till grundaren och mycket har hänt sedan man en gång startade produktionen. Idag är Forshedaverken rätt val när du vill få automatik på högsta nivå.

Forshedaverkens automatik imponerar

Under åren som gått har Forshedaverken löst många typer av problem för flera olika företag. Det här har varit möjligt tack vare den stora erfarenhet som finns på plats. Men givetvis också för att man har följt med i utvecklingen av områden som trådprodukter.

Maskinerna som står på företagets golv är otroligt effektiva. Med dessa går det att ta fram trådprodukter från Ø1 till Ø10 mm. Automatiken gör att det går snabbt att tillverka och kunder kan ställa stora krav på hur slutprodukter ska se ut.

Förutom grundläggande hantering och formgivning av metall kan Forshedaverken hjälpa till med:

Den stora fördelen med så många moment på en verkstad är att det går att lägga upp produktionen på ett mycket smart sätt. Trådprodukter som bockas kan direkt matas in i en maskin som pressar eller gå vidare till svetsning. Allting sker på automatisk väg och utförs med stor precision.

God planering sörjer för att projekt håller hög kvalitet och blir klara i tid. Forshedaverken kan till och med sköta ytbehandlingen med elektrolytisk teknik på ett väldigt effektivt sätt. Med andra ord går det att få en färdig produkt på mycket kort tid.

Den höga nivån på automatiken spar pengar för alla inblandade och den leder till nya möjligheter som ingen tänkt på förut. Det är det som är så imponerande!

11 apr 2020

Välkommen till tradprodukter.n.nu

Vi hoppas du ska tycka denna sida är informativ och inspirerande.

Senaste inlägg

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)