Har det blivit dags att starta bolag för att tillverka egna trådprodukter?

 

Den som har jobbat en längre tid med kontors- och butiksinredning kanske inser att det finns vissa behov av specifika trådprodukter. Med goda kontakter så vet man precis hur dessa borde tas fram och se ut men problemet är att ingen verkar ta tag i saken. Kanske har det då blivit dags att starta bolag och fylla tomrummet med trådhyllor och möbler som verkligen efterlängtas.

Det är inte gratis att starta bolag

Nu är det förstås så att det inte är gratis att starta bolag och det särskilt inte om man tänker sig att man ska producera trådhyllor, produktställ och annan butiksinredning på egen verkstad. Det gäller verkligen att man vet vad man ger sig in på och att man har analyserat noga hur den nya verksamheten kan komma att bli lönsam. Här är det smart att få hjälp av de som verkligen kan industrin, och som kan se på den affärsplan och budget som man har för att ge goda råd och tips.

Då det ska gå snabbt

Om man redan står redo att börja producera eller att erbjuda de tjänster som verkligen behövs så kanske man inte vill vänta den tid som det tar att registrera ett aktiebolag med Bolagsverket. Då kan man ta hjälp av en bolagsservice för att genast starta bolag till exempel genom att köpa lagerbolag. Kostnaden har man igen då man kan komma igång på en gång, och då man sparar tid på att inte själv behöva ta hand om registrering och de blanketter som krävs för att få igång ett lagligt svenskt aktiebolag.

 

6 apr 2017

Välkommen till tradprodukter.n.nu

Vi hoppas du ska tycka denna sida är informativ och inspirerande.

Senaste inlägg

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)