Fördelar med trådhyllor i trånga utrymmen

Har man ett förråd där man måste få in en hel del saker så kan hyllor gjorda av ståltråd vara den bästa lösningen. Med trådhyllor så får man flera fördelar och de är för det mesta riktigt enkla att installera. Man kan välja att köpa standardformat, eller så kan man eventuellt beställa skräddarsydda hyllor från en verkstad som tillverkar trådprodukter.

Trådhyllor av metall klarar mer

Något som är rätt så naturligt är att metall ger en styrka som man har god användning av då man behöver lagra mycket i förrådet. Med trådhyllor så kan man stapla mer på höjden utan att oroa sig för att hyllorna kommer att bli bananformade. Man ska förstås tänka på att fästa varje hylla ordentligt så att den inte faller från väggen då man placerar tunga saker på den.

God luftgenomströmning är också viktigt

Vi behöver god luft i ett hus för att må bra. Det här gäller även i förråd där man kan förvara sådant som behöver god luftgenomströmning. Med trådhyllor så får man naturliga mellanrum där luft och ljus tar sig igenom. Det här gör att utrymmet inte blir så instängt vilket också är trevligt då man vistas i det för att hämta, sortera eller ställa upp nya saker på hyllorna.

Sist men inte minst så är trådhyllorna vackra att se på och det är också viktigt. I ett hem så vill man ju att det ska se bra ut även i ett mindre förråd som man kanske inte öppnar dörren till så ofta.

9 sep 2016

Välkommen till tradprodukter.n.nu

Vi hoppas du ska tycka denna sida är informativ och inspirerande.

Senaste inlägg

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)